Bekijk hier onze

Beton-houtsystemen

Waar vroeger voornamelijk houten palen werden gebruikt bij schuttingen, worden de laatste jaren steeds vaker betonpalen gebruikt. Deze combinatie van beton-houtsystemen heeft als belangrijkste voordeel een lange levensduur. Het prijsverschil tussen houten schutting palen en betonnen schuttingpalen is klein. Consumenten kiezen daardoor steeds vaker voor beton. Henzen Tuinhout beweegt mee met deze behoefte en heeft zich gespecialiseerd in betonpalen voor schuttingen. Wist u dat wij de grootste voorraad van de regio hebben? Wanneer u vandaag 400 betonpalen nodig heeft, kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Dagelijks leveren wij in onze eigen regio (Ede/Veenendaal/Lunteren) maar ook door heel Nederland betonpalen én betonplaten voor hout-betonschuttingen aan aannemers, hoveniers, stratenmakers en particulieren.

Duurzame schutting plaatsen

Dankzij de betonplaat onder de schutting en de twee betonpalen waar de schutting tussen geklemd zit, is er geen contact met de grond. Dit voorkomt dat uw houten schutting gaat rotten door zand/aarde/vocht. Daardoor gaat uw schutting veel langer mee.

U kunt kiezen tussen de kleuren grijs, antraciet en antraciet gecoat. Het voordeel gecoate betonpalen en -platen is dat de coatinglaag zorgt voor een langere levensduur van de oorspronkelijke kleur. Zonder coatingslaag zal er een kalkuitslag zichtbaar zijn of later ontstaan, dit is natuurlijke reactie.

Duurzame schutting plaatsen

Schuttingen met een beton-houtsysteem kopen in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, De Klomp, Renswoude, Lunteren, Ederveen, Rhenen en Bennekom doet u eenvoudig online. Uw bestelling kan vervolgens thuisbezorgd worden of bij onze tuinhoutcentrum in De Klomp (Veenendaal) opgehaald worden. Daar vindt u ook onze showroom waar onze experts u graag persoonlijk advies geven over het kopen en plaatsen van schuttingen met een beton-houtsysteem.

TOP