Houten palen

Bij Henzen Tuinhout kunt u terecht voor houten palen voor uw tuin. Wij hebben een ruim assortiment aan tuinhout palen die u kunt gebruiken voor uw schutting, overkapping of een ander tuinproject. De palen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, vormen en verschillende houtsoorten.

Eigenschappen tuinhout

Bij de keuze voor een houtsoort is het belangrijk om te weten welke eigenschappen de houtsoort bezit en welke gevolgen dit heeft voor het materiaal en de verwerking hiervan. Bij Henzen Tuinhout informeren we u daarom graag over de eigenschappen van onze houtsoorten. U kunt hier meer informatie vinden over de eigenschappen van houtsoorten of u kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Betonpalen

Naast houten palen kunt u bij Henzen Tuinhout ook terecht voor betonpalen. Betonpalen worden voornamelijk gebruikt in combinatie met houten schuttingschermen. Beton-hout schuttingen hebben als grote voordeel dat ze duurzamer zijn dan schuttingen die volledig uit hout bestaan. Bij beton-hout schuttingen komt enkel het beton in aanraking met de vochtige bodem, waardoor aantasting van het hout wordt voorkomen en uw schutting langer meegaat.

Houten palen in onze showtuin

U kunt onze producten bekijken in onze webshop, maar u kunt ons tuinhout ook in het echt bewonderen in onze showtuin in Veenendaal (De Klomp). Wij adviseren u graag over de verschillende palen in ons assortiment en de verschillende eigenschappen van de houtsoorten. In onze winkel en showtuin kunt u de gewenste palen direct meenemen als ze op voorraad zijn, maar wij kunnen het tuinhout ook bij u thuis bezorgen.

TOP