Schermen voor uw schutting

De schermen voor een schutting zijn verkrijgbaar in diverse materialen en stijlen.

Verschillende schutting systemen

Schuttingen kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Er zijn verschillende systemen ontwikkeld die veel worden toegepast voor het plaatsen van schuttingen.

Ruim assortiment

Schuttingen

Op zoek naar het perfecte tuinscherm of een kwalitatieve tuinafscheiding? Bij onze houthandel in Ede/Veenendaal hebben we een groot assortiment goedkope schuttingen. Van grenen en hardhouten schuttingen tot schuttingen met beton/houtsystemen en douglas-schuttingen: voor elke tuin(wens) hebben wij een perfecte match.

Wilt u een schutting kopen en plaatsen maar heeft u zelf twee linkerhanden? Wij leveren de schutting direct in de door u gewenste maten en kunnen deze ook monteren. Ook trellissen leveren en monteren we op maat voor u. Gaat u wel zelf aan de slag, dan leveren wij u natuurlijk ook alle benodigde bevestigingsmaterialen en onderhoudsmiddelen zodat de schutting in weer en wind stevig én mooi blijft.

Wij hebben de volgende soorten schuttingen op voorraad:

Schutting kopen

Schuttingen kopen in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, De Klomp, Renswoude, Lunteren, Ederveen, Rhenen en Bennekom doet u eenvoudig online. Uw bestelling kan vervolgens thuisbezorgd worden of bij onze tuinhoutcentrum in De Klomp (Veenendaal) opgehaald worden. Daar vindt u ook onze showroom waar onze experts u graag persoonlijk advies geven over het kopen en plaatsen van schuttingen.

TOP