Ruim assortiment

Composiet schuttingen

Wilt u een schutting of tuinscherm plaatsen, maar u geen zorgen hoeven te maken over onderhoud? Schuttingen van composiet hebben als belangrijkste voordeel dat ze onderhoudsvrij zijn. Een tuinscherm/schutting van composiet is duurzaam, vochtbestendig en van hoge kwaliteit.

Schutting van composiet kopen

Composiet is een combinatie van houtvezel (60%) en kunststofvezel (40%). De levensduur van een composiet scherm is minimaal 10 jaar. In die tijd hoeft u nagenoeg geen onderhoud uit te voeren en uw tuinscherm is bovendien 100% recyclebaar. Wilt u de voordelen van composiet maar wel graag een natuurlijk uitstraling? Geen probleem, wij leveren ook composiet schuttingen met houtmotief. Daarmee krijgt u het beste van twee werelden!

Houthandel in de regio Ede/Veenendaal

Naast composiet tuinschermen/schuttingen, vindt u in onze webshop en houthandel ook composiet (schutting)deuren en verschillende accessoires zoals glazen panelen, vloerpaalhouders en decoratiepanelen. U vindt onze showroom met composiet schuttingen in De Klomp (regio Ede, Veenendaal, Wageningen, De Klomp, Renswoude, Lunteren, Ederveen, Rhenen en Bennekom).

TOP