Ruim assortiment

Beton

Waar vroeger voornamelijk houten palen werden gebruikt bij schuttingen, worden de laatste jaren steeds vaker betonpalen gebruikt. Deze combinatie van beton-houtsystemen heeft als belangrijkste voordeel een lange levensduur. Het prijsverschil tussen houten schuttingpalen en betonnen schuttingpalen is klein. Consumenten kiezen daardoor steeds vaker voor beton.

Duurzame schutting plaatsen

Dankzij de betonplaat onder de schutting en de twee betonpalen waar de schutting tussen geklemd zit, is er geen contact met de grond. Dit voorkomt dat uw mooie houten schutting gaat rotten door zand/aarde/vocht. Daardoor gaat uw schutting veel langer mee.

Wij verkopen beton voor beton-houtschuttingen in de kleuren grijs, antraciet en antraciet gecoat. De coatinglaag van de laatste variant zorgt ervoor dat het beton zijn kleur langer behoudt. Daardoor kunnen wij u hierop zonder probleem vijf jaar garantie geven.

Beton-houtschutting kopen

Beton kopen voor beton-houtschuttingen in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, De Klomp, Renswoude, Lunteren, Ederveen, Rhenen en Bennekom doet u eenvoudig online. Dagelijks leveren wij in onze eigen regio (Ede/Veenendaal) maar ook door heel Nederland betonpalen én betonplaten voor hout-betonschuttingen aan hoveniers, stratenmakers en particulieren.

Komt u liever langs om zelf de verschillende soorten beton te bekijken? Onze showroom bevindt zich bij onze houthandel in De Klomp. We kunnen ook een offerte op maat voor u maken. Zo leveren wij ook schuttingen op maat (tot 220 cm breed inclusief betonplaat).

TOP