Profielplanken

Bij Henzen Tuinhout kunt u terecht voor een ruim aanbod tuinhout, waaronder profielplanken. De profielplanken zijn verkrijgbaar voor verschillende gebruikstoepassingen en in verschillende materialen. Hieronder ziet u de verschillende doorsnedes van de profielplanken uit ons assortiment.

Wat zijn profielplanken?

Profielplanken kunt u gebruiken voor onder andere de bouw van een overkapping, tuinhuis of tuinafscheiding. Profielplanken zijn planken die met elkaar in verbinding staan doordat ze in elkaar schuiven of op een bepaalde manier elkaar overlappen. Profielplanken sluiten dus altijd mooi op elkaar aan. De wijze waarop de planken in elkaar overlopen hangt af van de soort profielplanken. Hierboven ziet u een overzicht van het assortiment profielplanken bij Henzen Tuinhout.

Profielplanken in verschillende houtsoorten

Profielplanken zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, met elk hun eigen eigenschappen. Het is belangrijk om te weten welke eigenschappen de houtsoort bezit en welke gevolgen dit heeft voor het uiterlijk van het materiaal na verloop van tijd en de verwerking van het materiaal. Bij Henzen Tuinhout informeren we u daarom graag over de eigenschappen van onze houtsoorten. U kunt hier meer informatie vinden over de eigenschappen van houtsoorten of u kunt contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Advies over de juiste profielplank

Twijfelt u welke profielplanken u nodig heeft, of heeft u andere vragen over deze of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

TOP