Ruim assortiment

Douglas schuttingen

Douglashout is een van de hardste houtsoorten in Europa. Dit hardhout wordt veel gebruikt bij het plaatsen van schuttingen, onder andere vanwege zijn warme kleur. Onbehandelde douglasschuttingen hebben een levensduur van zo’n 10 tot 15 jaar.

Douglas schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: geschaafd douglashout, fijnbezaagd douglashout, onbehandeld of juist groen geïmpregneerd. De meest gebruikte variant douglas schuttingen zijn geschaafd en onbehandeld.

Douglas schutting plaatsen

Na het plaatsen van uw douglasschutting kan de kleur na verloop van tijd wat gaan verweren; het hout krijgt een egale, grijze tint. Dit kunt u voorkomen door de schutting de behandelen met een olie of beits. Heeft u vragen over het onderhoud van uw douglas schutting? Onze experts staan u graag te woord bij onze houthandel en showroom in De Klomp (Veenendaal).

Schutting douglashout kopen?

Henzen Tuinhout levert voornamelijk douglas schuttingen in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, De Klomp, Renswoude, Lunteren, Ederveen, Rhenen en Bennekom. Maar u kunt ook online in onze webshop uw schuttingsysteem bestellen en het overal in Nederland laten bezorgen. Op zoek naar persoonlijk advies voor het plaatsen van een schutting? We denken graag met u mee. U bent van harte welkom in ons tuinhoutcentrum, waar u bovendien al onze schuttingsystemen kunt bekijken en vergelijken.

TOP