Ruim assortiment

Hardhouten schuttingen

Zoekt u een schutting met een lange levensduur en een warme kleur? Misschien past een hardhouten schutting wel perfect in uw tuin. Hardhouten schuttingen hebben een levensduur van ongeveer 20 jaar. Hardhout is dus een duurzame houtsoort voor uw schutting, waardoor u er na plaatsen weinig omkijken meer naar heeft. Van nature heeft hardhout een warme kleur en een mooie houttekening.

Wilt u de warme tint van de hardhouten schuttingplanken zo lang mogelijk behouden? Dan raden wij aan uw hardhouten schutting te behandelen met olie. Zoals vrijwel alle houten schuttingen zal het hout, na verloop van tijd en onder invloed van het weer, gaan vergrijzen. En dat is zonde! De kwaliteit en levensduur van het hardhout lijdt hier gelukkig niet onder, maar u wilt uw duurzame schutting natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden.

Hardhouten schutting kopen

Onze hardhouten schuttingen zijn geschaafd en hebben verticale schuttingplanken en zijn verkrijgbaar in 15- en 17-planks. U kunt bovendien kiezen voor een recht design of een hardhouten schutting met een toogvorm of trellissen. De hardhouten schuttingen zijn in de eerste instantie verticaal, maar de rechte varianten zijn ook als hardhouten horizontale schutting te gebruiken. De afmetingen variëren van 180 cm x 180 cm tot 180 cm x 90 cm.

Houthandel in de regio Ede/Veenendaal

Wilt u advies voor het kopen of plaatsen van een hardhouten schutting? Kom langs bij onze houthandel in De Klomp of neem contact met ons op.

TOP