Montageservice tuinhout

Wilt u het plaatsen van uw schutting, veranda of overkapping graag uit handen geven? Bij Henzen Tuinhout bieden we montageservice om uw tuinhout te monteren. U kunt bij ons rekenen op specialisten met jarenlange ervaring en de juiste apparatuur. Zo zorgen wij voor een juiste montage waar u jarenlang van kunt genieten.

Kosten montageservice

Bij het plaatsen van schuttingen, veranda’s en overkappingen leveren wij altijd maatwerk. Geen enkele tuin is hetzelfde en daar willen we goed op aansluiten. De kosten van montage zijn daarom afhankelijk van de situatie. Daarnaast kunt u de service zo compleet maken als u zelf wilt. Naast de montage van de nieuwe aanwinst in uw tuin, kunnen wij u ook helpen met het verwijderen en afvoeren van uw oude schutting of ander tuinhout.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Tuinhout kiezen & bestellen

Als u kiest voor materiaal van Henzen Tuinhout, dan kiest u voor kwaliteit. Wij informeren u graag over de voordelen van de verschillende materialen. U vindt ons ruime assortiment in onze webshop, of kom langs in onze showtuin in de Klomp (Veenendaal) om het materiaal in het echt te bewonderen.

Ervaring met montageservice

Dagelijks monteren wij schuttingen, veranda’s of andere maatwerk tuinhoutprojecten voor particulieren, aannemers en hoveniers. Wij weten waar we op moeten letten om stabiliteit en een lange levensduur te realiseren. U kunt de montage daarom met een gerust hart aan ons overlaten. En heeft u vragen over het onderhoud? Wij weten hoe u verschillende materialen moet behandelen om er zo lang mogelijk van te genieten!

Complete service: Inmeetservice

Wilt u liever dat wij van tevoren al bij u langskomen om uw specifieke situatie te bekijken? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Tijdens deze service adviseert een ervaren medewerker van Henzen Tuinhout over de mogelijkheden en denken we mee over eventuele oplossingen specifiek voor uw tuin. Voor een optimale voorbereiding en om meetfouten te voorkomen meten wij de maten van uw tuin nauwkeurig op. Na afloop van ons bezoek sturen wij een vrijblijvende offerte die compleet is afgestemd op uw wensen en situatie.

Voor dit persoonlijk advies vragen wij een vergoeding van €60,- (binnen een straal van 20 kilometer). De kosten van deze service zetten wij voor de helft om in een waardebon die binnen één maand verzilverd kan worden bij ons in de winkel. Wilt u gebruikmaken van deze service? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de winkel.

TOP