BEUSICHEM – TUINKAMER MET GLAZEN SCHUIFWAND

In het Gelderse Beusichem hebben wij een prachtige veranda met glazen schuifwand tegen de gevel van een huis gemonteerd. Deze ruime kamer van 5 meter bij 3,5 meter biedt een heerlijke ruimte waar de bewoners beschut kunnen vertoeven, maar tóch met het gevoel buiten te zijn.

Van alle gemakken voorzien

Bij de keuze voor een veranda of overkapping heeft u een grote diversiteit aan keuze. Bij Henzen Tuinhout monteren we veranda’s op maat, wat kan variëren van eenvoudige constructies tot een luxe gemonteerde ruimte die van alle gemakken is voorzien. Bij deze veranda is gekozen voor een geïsoleerd dak met multiplex platen. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat er stroom loopt tot aan de voorzijde van de veranda, waardoor we ledspots konden aansluiten op de overstek.

Glazen schuifwand & lichtstraat

Met de vele ramen in de veranda is het een mooie lichte ruimte geworden. Zowel de glazen wanden en schuifwand aan de voorzijde als de lichtstraat in het dak laten veel licht in de ruimte. De lichtstraat van 2,5 meter bij 1 meter creëert niet alleen licht in de tuinkamer zelf, maar het vele licht zorgt er ook voor dat de rest van het huis niet zo donker wordt.

Diverse kleuren en materialen

De lichte houtkleuren staan in mooi contrast met de moderne zwarte elementen. Eén van de zijwanden is aan de zinnenzijde betimmerd met halfhoutsrabat in een lichtgrijze kleur. Aan de buitenzijde is de zijwand betimmerd met zwarte planken, wat mooi aansluit bij de zwarte schutting. Het dak is afgewerkt met zwarte boeiplanken en ook in de kozijnen van het glas komen de moderne zwarte elementen prachtig tot zijn recht.

Wilt u een tuinkamer op maat?

Als u zich oriënteert op een tuinkamer, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. We denken graag mee hoe we dit bij uw huis en uw tuin het beste kunnen realiseren. Voor meer inspiratie kunt u ook onze andere projecten bekijken via de website of op Pinterest.