Den Bosch: schuttingen en overkapping

Ook buiten de regio weten klanten ons te vinden. In Den Bosch zijn we aan de slag gegaan met een mooie montageklus. In eerste instantie kregen we de opdracht voor één tussenschutting. Uiteindelijk hebben we meerdere schuttingen en een overkapping geplaatst.

Meerdere schuttingen rondom de woning

De schuttingen bestaan uit hardhouten palen die zijn bekleed met zwarte Zweeds rabat planken. De Azobé palen werden geplaats om de meter met daartussen een betonband. Aan één schuttingzijde zijn openingen tussen de bomen gehouden die zijn opgevuld met gaas. Het groen van de bomen in combinatie met de donkere schutting creëert een prachtige erfafscheiding.

Overkapping naar eigen ontwerp klant

De overkapping is gemaakt van Douglas hout naar eigen ontwerp van de klant. De palen staan op antraciet betonpoeren. De boeidelen aan de bovenkant van de overkapping zijn van red Cedar hout en bieden naast een mooie uitstraling een goede bescherming tegen weersinvloeden. De lichte houtkleur van de overkapping komt terug in de hardhouten palen van de schutting en maakt één mooi geheel van de tuin.

Verlichte tuin

Op de schutting zijn Up & Down lampen van Suslight gemonteerd. Zo is de tuin altijd mooi verlicht. De lampen werken op een schemerschakelaar waardoor het licht niet onnodig brandt. De tijdloze lampen zijn een unieke aanvulling voor zowel een moderne als een klassiek ingerichte tuin.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze showtuin!