EDE – DIVERSE SCHUTTINGEN IN ÉÉN STRAAT: VOOR IEDER WAT WILS

In deze nieuwbouwwijk in Ede hebben wij in één straat diverse schuttingen geplaatst. Iedere bewoner heeft eigen, uiteenlopende wensen, waardoor we verschillende schuttingenschermen geplaatst hebben.

Montage diverse schuttingschermen

We hebben de schuttingschermen tussen hardhouten palen geplaatst. Aan de onderzijde van alle schermen zijn grijze betonplaten te vinden. Bij de hardhouten palen hebben we gebruik gemaakt van U-profielen, om zo de grijze betonplaten onder de schermen te bevestigen.

Naast houten schuttingschermen, hebben we ook diverse betonijzer trellisschermen geplaatst. Deze gaaspanelen zijn ideaal voor het creëren van een groene tuin. U kunt tegen de trellisschermen klimplanten plaatsen, die het gaaspaneel na verloop van tijd groen kleuren.

Hillhout collectie – Flux schermen

Onderdeel van de geplaatste schuttingen zijn de Flux schermen uit de Hillhout collectie. Deze schermen bestaan uit smalle horizontale planken die dicht naast elkaar geplaatst zijn. Deze schuttingschermen zijn ontzettend elegant hebben daarnaast weinig tot geen doorkijk. De schermen zijn daardoor niet alleen prachtig voor het oog, maar ook erg praktisch.

Horizontale schuttingen

Bij alle schuttingschermen is gekozen voor een horizontale montage van de planken. Horizontale schuttingen zijn erg populair. De horizontale lijnen trekken uw blik naar achteren. Dit geeft uw tuin een ruim en wijds gevoel, wat ideaal is in zowel grote als kleinere tuinen. Daarnaast zijn de mogelijkheden wat betreft houtsoorten, net als bij verticale schuttingen, eindeloos.

Hardhouten poortdeuren

Naast de schuttingen hebben wij voor de verschillende bewoners dezelfde hardhouten poortdeuren geplaatst. In tegenstelling tot de horizontale lijnen van de schutting, hebben de poortdeuren verticale planken. Dit geeft een mooi contrast.

  • WAAR?Ede
  • WANNEER?September 2022
  • WAT?Schutting
  • CATEGORY ,
  • TAGS