Ede – Prachtige houten schutting met zwart scherm

Zwarte elementen in en rondom woningen zijn enorm populair. In deze tuin hebben we een zwarte schutting geplaatst met een zwart gespoten Zweeds rabat scherm, gemonteerd tussen douglaspalen in hun natuurlijke kleur. Het stijlvolle zwarte scherm en het natuurlijke hout tillen de uitstraling van deze tuin naar een hoger niveau.

Schutting die past bij de bestaande veranda

De zwarte schuttingschermen met de lichthouten palen passen perfect bij de kleuren van de bestaande veranda aan de achterzijde van de tuin. Het resultaat? Een combinatie van kleuren en materialen die zo in elkaar overgaan, dat het geheel aanvoelt als één doordachte creatie. In dit geval komt de zwarte achterwand van de veranda weer terug in de schermen van de schutting.

Duurzaamheid

De houten palen die in de grond zijn geplaatst, zijn beschermd met een tweecomponenten middel. Dit middel vormt een rubberen laagje rondom de paal. Door deze bescherming worden de houten palen minder snel aangetast door de vochtige grond, waardoor houtrot wordt voorkomen. Op deze manier gaat uw schutting langer mee. De schutting is ook mooi afgewerkt met een afdeklat. Dit is niet alleen stijlvol, maar heeft ook een praktische functie. De levensduur van de schutting wordt verhoogd door de afdeklat die voorkomt dat regenwater op de bovenkant van de planken blijft liggen.

Uitgebreid assortiment met ruime mogelijkheden

Schuttingen komen in een veelvoud aan stijlen en materialen. Van verschillende houtsoorten tot uiteenlopende schuttingschermen en -systemen, zoals het voorbeeld hier met verticale zwarte schermen en houten palen. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld hardhout, red class wood of een andere houtsoort, of voor een beton-hout schuttingsysteem. Kunnen we u helpen met informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op of bekijk meer projecten voor inspiratie.

Gebruikte materialen in deze tuin

Wilt u deze look shoppen? Druk op de linkjes voor de materialen.

  • WAAR?Ede
  • WANNEER?September 2022
  • WAT?Zwarte schutting
  • CATEGORY ,
  • TAGS