Ede – Prachtige moderne Elan Excellent schutting

In deze moderne nieuwbouwwijk hebben wij een schutting geplaatst met de populaire Elan Excellent schermen. Het Elan Excellent scherm bestaat uit smalle, horizontale latjes van geïmpregneerd vurenhout. De latjes hebben een tussenruimte van ongeveer één centimeter. Een schutting die perfect past bij deze prachtige woning!

Unieke look met smalle latjes

De smalle latjes van het schuttingscherm geven de tuin een unieke look. Vanwege de verfijnde vormgeving en de natuurlijke uitstraling van het scherm past de schutting perfect in zowel een moderne als een klassieke tuin. De schuttingschermen zijn strak afgewerkt door de vlakke afdeklat, die standaard in het scherm geïntegreerd is. Om uw tuin compleet te maken en de verfijnde latjes op meer plekken in uw tuin te laten terugkomen, kunt u de schermen combineren met de bijpassende Elan tuindeur of de Elan bloembakken.

Optimale privacy

De Elan Excellent schermen zijn prachtig om te zien én bieden daarnaast een optimaal gevoel van privacy in de tuin. De latjes van het scherm zitten aan zowel de voor- als achterzijde van het scherm en deze latjes zitten nét op andere hoogtes. Hierdoor kijkt u via de tussenruimte tegen de latjes van de andere zijde, waardoor er geen doorkijk naar de buren mogelijk is. Hierdoor kunt u met een Elan scherm in rust van uw prachtige tuin genieten.

Beton & hout

We hebben de houten schuttingschermen geplaatst in combinatie met betonnen onderplaten en betonnen palen. Door deze constructie te gebruiken, komen de houten schermen niet in aanraking met de (vochtige) ondergrond. Dit voorkomt dat het hout wordt aangetast door vocht en schimmels, waardoor de schutting langer meegaat en u langer van uw tuinafscheiding kunt genieten.

  • WAAR?Ede
  • WANNEER?Augustus 2022
  • WAT?Elan schutting
  • CATEGORY ,
  • TAGS