Ederveen: eiken veranda met glazen schuifwand

Lekker ontspannen in een luxebuitenverblijf beschermt tegen wind en onaangenaam weer. Met deze houten buitenveranda kunnen de bewoners het hele jaar genieten van het buitenleven. De ruime veranda heeft een oppervlakte van maar liefst 50 m2. Met de glazen wanden en schuifwanden biedt dit alle gelegenheid om op te gaan in het uitzicht rondom de woning.

Constructie veranda

We begonnen het project met het plaatsen van de palen en balken tegen de gevel van het huis. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van eiken palen op betonpoeren en eiken ringbalken. De palen en balken dienen als constructie en zijn daarmee de basis van de veranda.

Veranda met glazen wanden

Na het neerzetten van de constructie konden we verder aan de slag met de vormgeving van de veranda. Een belangrijke blikvanger van de veranda zijn de vele glazen wanden die een mooie lichte plek creëren, hierdoor lijkt het net alsof u buiten zit. Aan ze zijkant hebben we vaste glazen puien geplaatst met een mat zwart frame. Aan de voorzijde zijn twee glazen schuifwanden geplaatst, eveneens met een mat zwart frame.

Dakbedekking veranda

Het dak hebben we geplaatst in samenwerking met GB Installatietechniek uit Ede. Wij hebben het dak bekleed met halfhouts rabat en dit daarna wit geschilderd. Als afwerking van de dakgoot hebben we een in grijze grondverf gespoten Red Cedar boeiboord geplaatst. Het dak is vervolgens waterdicht gemaakt met bitumen en gebrand door GB Installatietechniek. Wij hebben het dak verder afgewerkt met een zinken afwerkrand en zinken regenpijp. Met de zorgvuldige afwerking is de veranda gereed en zo een volwaardige aanvulling op de woning. Al met al zijn we erg trots op het schitterende eindresultaat!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze showtuin!

  • WAAR?Ederveen
  • WANNEER?Mei 2022
  • WAT?Eiken veranda
  • CATEGORY ,
  • TAGS