Lunteren: moderne zwarte schutting bij vrijstaande woning

Op een open veld in Lunteren is een ruime vrijstaande woning in aanbouw. Een huis waarbij alles perfect op elkaar is afgestemd, waarbij een mooie tuinafscheiding natuurlijk niet mag ontbreken. De zwarte schuttingen vormen samen met de zwarte elementen in de overkapping en de kozijnen één geheel.

Zwarte schuttingschermen

De zwarte schuttingschermen zijn gemonteerd tussen grijze betonpalen met dubbele stapelplaten. Deze platen sluiten mooi op elkaar aan door de mes en groef verbinding, een verbindingstechniek waarbij de platen over de lengte aan elkaar verbonden worden. De zwarte 23 planks schermen hebben geen doorkijk, ideaal wanneer u wilt genieten van de privacy in uw tuin. Ter afwisseling zijn er naast zwarte schermen ook trellis schermen geplaatst met een zwart gespoten omlijsting. Naast dit geheel van zwarte en trellis schermen is een lager gedeelde geplaatst met zwarte schermen van 130 centimeter. Dit geeft de oprit een mooie open uitstraling.

Samenwerking hovenier

We hebben dit project in opdracht van Lokhorst Hoveniers uitgevoerd. Wij werken regelmatig samen met hoveniers aan tuinprojecten. Waar de hovenier zich bezighoudt met het aanleggen van de tuin, richten wij ons op de tuinafscheiding en desgewenst ook een overkapping, tuinhuis of andere bebouwing.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze showtuin!