Renkum: Carport en bijpassende schuur

In Renkum hebben wij een mooi project mogen realiseren. Voor deze klant maakten we een carport met aangrenzende schuur, geheel op maat en afgestemd op de wensen van de klant. We hebben ook het slopen van de oude situatie en het aanleggen van het nieuwe straatwerk verzorgd. Door de hoge carport beschikken de bewoners nu over de ideale opslagplaats voor hun camper, met daarnaast een bijpassende schuur.

Carport

Om de camper makkelijk in de carport te kunnen plaatsen, beschikt de carport over een extra hoge dubbele deur. De deur van de carport bevat een stalen frame. Deze hebben wij zelf gelast en van een zwarte poedercoating voorzien, om roest te voorkomen. De deur van de carport hebben we vervolgens bekleed met douglas halfhouts rabat. De planken, die in verticale richting zijn gemonteerd, creëren een mooi contrast met de horizontale douglas Zweeds rabat planken aan de zijkant van de carport.

Schuur

Naast de carport is de schuur gemonteerd. Het hoogteverschil tussen de schuur en carport heeft een praktische functie en geeft daarnaast een uniek aanzicht. De wanden van de schuur zijn van hetzelfde materiaal als de wand van de carport, namelijk douglas Zweeds rabat. Het 9-ruits raam geeft een gezellige uitstraling aan de schuur en biedt daarnaast de mogelijkheid om de ruimte te ventileren. Voor de schuurdeur is gekozen voor okoumé-hout wat zwart is gemaakt. Dit steekt mooi af tegen het onbehandelde douglas hout. Naar eigen wens heeft de klant de onbehandelde douglas delen zelf behandeld met beits van Anker Stuy.

Finishing touch

Om het project helemaal af te maken hebben we in de carport stroom aangelegd, waaronder dubbele stopcontacten en verlichting. Aan de buitenzijde van de carport zorgt de up & down verlichting voor een goede en sfeervolle verlichting. Tot slot hebben we de zinken hemelwaterafvoer aangesloten op twee klassieke houten regentonnen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze showtuin!

  • WAAR?Renkum
  • WANNEER?Augustus 2021
  • WAT?Carport en schuur
  • CATEGORY
  • TAGS