Renswoude – Prachtige douglas 21-planks schutting

In Renswoude hebben we een prachtige schutting op maat geplaatst. De 21-planks douglas schermen in combinatie met de antraciet gecoate betonpalen vormen een mooie en duurzame tuinafscheiding. De toevoeging van planten en fraaie accessoires, zoals vogelhuisjes en bloembakken tegen de schutting, zorgen voor een levendige afwerking.

Douglashout: Een warme en duurzame keuze voor schuttingschermen

Douglas is één van de meest populaire keuzes voor schuttingschermen. Douglashout staat bekend om zijn warme rood-roze kleur, waardoor de schutting een aantrekkelijke uitstraling heeft die perfect past bij de natuurlijke omgeving van de tuin. Daarnaast heeft douglas een levensduur van maar liefst 10 tot 15 jaar. Dat maakt de keuze voor douglashout een verstandige en duurzame investering, waarvan u lange tijd kunt genieten!

Duurzaamheid en functionaliteit: Het beton-hout systeem

Bij deze schutting is gekozen voor een beton-hout systeem. Dat wil zeggen dat de houten schuttingplanken tussen betonpalen en betonplaten gemonteerd zijn. Op deze manier komen de houten planken niet in aanraking met de vochtige ondergrond, waardoor ze minder snel gaan rotten. Daarnaast is er op de schuttingschermen een afdeklat gemonteerd. Dit beschermt de gezaagde bovenzijde van de schuttingplanken tegen regenwater. Daarnaast is de schutting door de afdeklat direct mooi afgewerkt.

Schutting op maat

Deze schutting is volledig naar wens van de bewoners gemonteerd en is speciaal op maat voor deze tuin. De schutting bestaat uit verschillende delen aan weerszijden van de tuin, die in totaal een lengte van bijna 17 meter in beslag nemen. Aan twee zijdes van de tuin is een tuindeur geplaatst, waardoor de tuin via twee wegen een doorgang biedt naar de achterkant van de woning.

Neem contact op voor specifieke schuttingwensen

Heeft u specifieke wensen voor uw schutting? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We kijken altijd naar de schutting die aansluit bij uw wensen én uw tuin. Of u nu op zoek bent naar een douglas schutting, een ander type hout of een specifiek onderdeel voor uw tuin, wij denken graag met u mee en helpen u bij het realiseren van uw ideale tuinafscheiding.

Gebruikte materialen in deze tuin

Wilt u deze look shoppen? Druk op de linkjes voor de materialen.