Veenendaal – 35 meter beton-hout schutting op maat

In Veenendaal hebben we 35 meter schutting inclusief een poortdeur geplaatst. Omdat geen enkele tuin hetzelfde is, hebben we de schutting voor de bewoners op maat voor hun tuin gemaakt. Wilt u ook geholpen worden met een schutting op maat? Wij helpen u graag door alle mogelijkheden met u door te nemen en de montage uit handen te nemen. Bekijk hier het prachtige resultaat van deze stoere en robuuste schutting in Veenendaal.

Populaire combinatie van materialen

Bij deze schutting is gekozen voor een douglas scherm. Deze 21-planks houten schermen hebben weinig doorkijk, waardoor de bewoners heerlijk kunnen genieten hun privacy. De tuindeur bestaat uit hetzelfde materiaal, waardoor de deur en de schutting één mooi geheel zijn die naadloos in elkaar overlopen. Voor de palen tussen de schuttingschermen en de platen aan de onderzijde is gebruik gemaakt van antraciet gecoat beton. De donkere kleur van de palen in combinatie met de lichte en natuurlijke schuttingkleur maakt dit een populaire keuze voor veel consumenten vanwege de fraaie materiaalcombinatie.

Duurzame keuze

De combinatie van hout en beton is een duurzame keuze. Dit komt doordat het hout niet in aanraking komt met de grond en daarom langer meegaat. Daarnaast hebben we op de bovenzijde van de schutting douglas afdeklatten gemonteerd. Dit is eveneens een verstandige keuze. Hierdoor wordt namelijk de levensduur van de planken langer, omdat de planken van het scherm beschermd worden tegen inscheuren en uitdrogen.

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag met een advies op maat dat het beste bij uw tuinsituatie past. Ook bent u van harte welkom voor een bezoek aan onze showtuin, hier vindt u een enorm aanbod aan schuttingen en kunt u met eigen ogen zien welke schutting geschikt is voor uw tuin.