Veenendaal: Douglas veranda met glazen schuifwand

Heeft u altijd al gedroomd van een veranda in uw tuin? Laat u inspireren door een recentelijk project en prachtig voorbeeld van een douglas veranda, met glazen pui en glazen schuifwand. Een schitterend project in Veenendaal waar we naast de veranda ook het straatwerk verzorgd hebben. Vanaf heden kunnen de bewoners heerlijk overdekt buiten zitten en staan de tuinmeubels mooi droog. Heeft u ook voornemens voor een veranda? We denken altijd graag mee voor de beste oplossing voor uw tuin. Zo ook hier in Veenendaal.

Glazen schuifwand met zwarte schutter

Bij Henzen Tuinhout kunt u voor vrijwel alle hoogte en breedte maten terecht. In het geval van deze tuin is het een veranda geworden in de afmeting van 5.05 meter breed, 3.90 meter lang en 2.50 meter hoog. Het is een erg fraaie veranda geworden door de combinatie van zwarte boeiplanken, vaste glazen puien, glazen schuifpuien, douglas halfhouts rabat en de douglas houten pilaren.

Ook is er in deze veranda een zwarte shutter geplaatst. Hier kunnen de glazen schuifdeuren achter geschoven worden bij mooi weer. Zo kunt u makkelijk uw veranda omtoveren in de zomerperiode. Om de veranda ook sfeervol te maken hebben we  gebruik gemaakt van de Up en Down sfeerverlichting van Suslight. Deze lampen hebben een schemerschakelaar, waardoor het licht niet onnodig brandt. Al met al is er zo een prachtig geheel ontstaan waar we erg trots op zijn!

Eindeloze mogelijkheden van veranda’s

Wij doen er alles aan om u van uw droomveranda te voorzien. Wist u dat het bij ons bijvoorbeeld mogelijk is om extra accessoires aan uw veranda toe te voegen, zoals tochtstrips of handvaten? En dat wij bij een schuifwand op maat altijd kijken naar uw specifieke wensen. Verder plaatsen we ook regelmatig veranda’s met aanliggend een schuur, dubbele veranda’s en Hillhout Excellent Veranda’s. Kortom, geen veranda is ons te gek! Bekijk onze veranda pagina voor ons uitgebreide portfolio van veranda’s.

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag met een advies op maat dat het beste bij uw situatie past. Ook bent u van harte welkom voor een bezoek aan onze showtuin.