Veenendaal: Glazen schuifwand in bestaande veranda

In december 2021 hebben we in Veenendaal een prachtige schuifwand geplaatst. Eerder plaatsten we bij deze klant een schutting. De klant wilde de tuin vervolgens graag verder verbouwen en schakelde ons in om een schuifwand te monteren in de bestaande veranda.

Schuifwand in bestaande veranda

De schuifwand voor deze veranda bestaat uit vijf schuifdelen. De loopprofielen aan de onder- en bovenzijde van de schuifdelen zijn zwart gecoat. Ook aan de zijkant is gekozen voor zwarte profielen. Door deze zwarte details passen de schuifdelen mooi in het geheel van de veranda met zwarte planken.

Verschillende mogelijkheden schuifwanden

Schuifwanden zijn in vrijwel alle hoogte en breedte maten verkrijgbaar. Als wij de breedte maat van de veranda weten, kijken we welke breedte de schuifgedeeltes moeten krijgen. U kunt kiezen voor schuifwanden van hetzelfde formaat, maar ook verschillende breedtes schuifwanden zijn te combineren. En wilt u graag extra accessoires zoals een tochtstrip of handvaten? Met een schuifwand op maat sluiten wij altijd aan bij uw specifieke wensen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze showtuin!

  • WAAR?Veenendaal
  • WANNEER?December 2021
  • WAT?Glazen schuifwand
  • CATEGORY ,
  • TAGS