Veenendaal – Prachtige schutting rondom de pastorie

Voor dit bijzondere project mochten wij een schutting plaatsen rondom de pastorie in Veenendaal. Deze ruime woning dient als pastorie van de nabijgelegen kerk. De woning heeft een ruime tuin, waar wij een schutting van ongeveer 36 meter hebben geplaatst. Hieronder leest u meer over de gebruikte materialen van deze schutting.

Grenen schutting

Bij deze schutting zijn grenen 21-planks schermen gebruikt. De poortdeur is ook van grenen en past daarmee perfect bij de rest van de schutting. Het geheel is afgewerkt met een grenen afdeklat. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een praktische functie. Door de afdeklat wordt de bovenzijde van de planken beschermd tegen regen. De bovenkant van een schutting is kopshout en dat absorbeert normaal gesproken veel water. De afdeklat zorgt ervoor dat de kopse kanten afgesloten zijn, waardoor de schermen langer meegaan.

Beton-hout constructie

Beton-houtschuttingen worden vaak gekozen vanwege de duurzaamheid en mooie uitstraling. Door de betonpalen en betonplaten komen de houten schermen niet in contact met de vochtige grond. Hierdoor wordt het hout beschermd en gaat de schutting langer mee. Zo kunnen de bewoners nog lange tijd genieten van deze prachtige tuinafscheiding.

Maatwerk schutting

Omdat geen enkele tuin hetzelfde is, zijn de schuttingen die wij plaatsen maatwerk. Zo ook bij de tuinafscheiding die we bij deze pastorie hebben geplaatst. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en naar de mogelijkheden van de tuin, zodat de schutting geheel op maat kan worden gemaakt en geplaatst.

Wij zijn trots op het eindresultaat en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de uitstraling van deze mooie tuin. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor uw beton-houtschutting of bezoek onze showtuin!