Veenendaal – Red Class Wood veranda

In Veenendaal hebben we een prachtige Red Class Wood veranda geplaatst. We hebben deze veranda op maat gemaakt en deze beslaat de volledige breedte van de tuin. Nu de veranda is geplaatst, kunnen de bewoners aan de slag met de inrichting van de tuin om het geheel compleet te maken. Daarna kunnen de bewoners volop gaan genieten in het overdekte gedeelte van hun tuin.

Veranda met sfeer

Het buitenverblijf is op een sfeervolle wijze ingedeeld. De tussenwand met het raam creëert aan de ene zijde een gezellige zitplek. Aan de andere zijde is er ruimte om bijvoorbeeld fietsen of andere spullen te plaatsen. Via de schuifdeur aan de achterwand kunnen de bewoners de tuin verlaten. In de veranda is daarnaast Up en Down sfeerverlichting gemonteerd, wat het zitgedeelte in de avonduren mooi verlicht.

Goede fundering

Om ervoor te zorgen dat de veranda stevig staat, hebben we gebruik gemaakt van betonpoeren onder de palen. Betonpoeren zorgen ervoor dat de kracht van de veranda op de grond goed verdeeld wordt, om verzakking te voorkomen. Om deze reden hebben we ook betonbanden onder de wanden geplaatst. Daarnaast hebben deze betondelen als voordeel dat het hout niet direct in aanraking komt met de grond. Hierdoor gaat het hout, en dus de veranda in zijn geheel, langer mee.

Afwerking van de veranda

De wanden van de veranda hebben we bekleed met Red Class Zweeds rabat. De boeiplanken, die dienen als afwerking van het dak, zijn zwart gespoten. Het dak is bedekt met EPDM folie. Dit materiaal wordt veel gebruikt op platte daken en is zeer goed bestand tegen verschillende weersinvloeden. De aluminium daktrim is aan de zijkanten van het dak gemonteerd om ervoor te zorgen dat er geen wind en vocht onder het EPDM folie kan komen. Hierdoor voorkomen we vochtproblemen in het dak. Tot slot zorgt de zinken regenpijp ervoor dat het water wat op het dak terecht komt, eenvoudig zijn weg naar beneden vindt.

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag met een advies op maat dat het beste bij uw situatie past. Ook bent u van harte welkom voor een bezoek aan onze showtuin.

  • WAAR?Veenendaal
  • WANNEER?September 2022
  • WAT?Red Class Wood veranda
  • CATEGORY ,
  • TAGS