Veenendaal: ruim 30 meter schutting rondom woning

Bij ieder nieuwbouwproject is een schutting een onmisbaar onderdeel om de tuin en woning af te schermen. In de herfst van 2021 hebben we ruim 30 meter schutting geplaatst rondom een prachtige nieuwbouwwoning in Veenendaal. Daarnaast hebben we twee poortdeuren gemonteerd zodat de tuin via verschillende zijden makkelijk bereikbaar is. Dankzij de mooie afscherming kunnen de bewoners als de tuin af is in alle rust genieten van hun heerlijke ruime achtertuin.

Materiaal en montage schutting

Voor deze schutting hebben we gebruik gemaakt van grijze betonpalen en grijze betonplaten. Betonpalen groeien in populariteit en hebben als belangrijkste voordeel een lange levensduur. Tussen de grijze betonpalen hebben we Zweeds rabat schermen gemonteerd. De schermen zijn voor het plaatsen dubbelzijdig zwart gespoten. De grijze palen in combinatie met de zwarte schermen geven een mooi kleurcontrast. De kleuren van de schutting sluiten perfect aan bij de lichte kleur van de woning met donkere accenten aan de onderzijde.

Poortdeuren

De dubbele en enkele hardhouten poortdeuren bieden beide een praktische doorgang naar de tuin. De deuren zijn in samenwerking met de klant gerealiseerd. De klant heeft zelf de deuren verzorgd en zwart gemaakt, wij hebben de deuren vervolgens gemonteerd. Wij denken graag mee met de specifieke vragen en eigen initiatieven van klanten. Zo leveren we samen maatwerk wat volledig voldoet aan de wensen van de klant.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze showtuin!