Tuinhuis met glazen schuifwand

Bent u op zoek naar een tuinhuis met een glazen (schuif)wand? Bij Henzen Tuinhout bent u aan het juiste adres voor een tuinhuis met glazen schuifwand op maat. Het realiseren van een tuinhuis is mogelijk in vele soorten en maten. Wij denken graag mee met het tuinhuis van uw dromen. Interesse? Lees meer over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinhuis met glaswand biedt diverse functies

Een tuinhuis kan dienen als opslagplek voor gereedschap of uw fietsen, maar een glaswand geeft u de mogelijkheid om uw tuinhuis ook als leefruimte te gebruiken. Zo kunt u vanaf de vroege morgen tot in de late uurtjes genieten in dit overkapte gedeelte van uw tuin. U kunt de ruimte ook inrichten als werkplek of als speelhoek voor uw (klein)kinderen. Wilt u het tuinhuis ook als opbergplek (blijven) gebruiken? Dan is een tuinhuis met een afgesloten gedeelte én een glazen wand een goede optie. Zo blijven uw spullen opgeruimd in de gesloten ruimte en kunt u toch ook een mooie zitplek creëren. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos aan te passen op uw wensen en behoeftes.

Glazen schuifwand voor uw veranda of overkapping

Een glazen schuifwand is niet alleen mogelijk voor uw tuinhuis. Ook bij een veranda of overkapping kunt u kiezen voor een glazen (schuif)wand. Een tuinhuis staat vaak aan de achterzijde van uw tuin, los van uw woning. Een overkapping of veranda grenst vaak direct aan de woning. Kiest u in dit geval voor een schuifwand, dan creëert u een prachtige zitruimte met een mooie lichtinval in het verlengde van uw woning.

Maak uw tuinhuis met glaswand extra comfortabel

Een tuinhuis op maat betekent dat u altijd de mogelijkheid hebt om extra’s toe te voegen aan uw tuinhuis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tochtstrips en handgrepen. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor een goede waterafvoer, zodat er niet onnodig water op uw tuinhuis blijft liggen. Ook kunnen wij elektriciteit aanleggen, waardoor u de mogelijkheid heeft om bijvoorbeeld uw telefoon op te laden, een speaker aan te sluiten of een tv-scherm te plaatsen. U kunt het uzelf dus zo comfortabel maken als u wilt!

Ideaal temperatuur reguleren met een schuifwand in uw tuinhuis

Een glaswand geeft niet alleen een gezellige open sfeer door de mooie lichtinval, maar biedt ook een aantal praktische voordelen. U zit namelijk altijd beschut, zelfs met stortregen kunt u in uw tuin verblijven. Daarnaast kunt u met een schuifwand de temperatuur in uw tuinhuis goed reguleren. Is het warm? Dan zet u de schuifwand eenvoudig open voor wat frisse lucht. Is het fris buiten? Met gesloten schuifdeuren warmt uw tuinhuis al snel op door het zonlicht wat door de ramen schijnt. Terrasverwarming is daardoor vaak overbodig, wat de glaswand ook nog eens een duurzame keuze maakt.

Kosten van een tuinhuis met glazen schuifwand

Schuifwanden en tuinhuizen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De prijs kan daarom ook enorm variëren. De prijs is afhankelijk van de grootte van uw tuinhuis, maar ook van de keuze van het materiaal en de eventuele extra’s die u wenst. Daarnaast maakt het verschil of wij uw volledige tuinhuis monteren, of dat u een schuifwand wenst in uw bestaande schutting. Wilt u meer weten over de kosten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Montage van uw glazen schuifwand door Henzen Tuinhout

Bij Henzen Tuinhout kunt u terecht voor het leveren en monteren van een tuinhuis op maat. Iedere tuin is anders, daarom stemmen we de montage van uw tuinhuis af op uw tuin en uw wensen. Zo bent u verzekerd van een goede montage van uw unieke tuinhuis.

TOP