Ruim assortiment

Vuren schuttingen

Twijfelt u tussen een vuren of grenen schutting? Vuren schuttingplanken hebben als voordeel dat ze een stuk minder noesten hebben dan grenen schuttingplanken. Wel zult u bij zowel grenen schuttingen als vuren schuttingen merken dat het hout na verloop van tijd een beetje vergrijst. Schuttingen van vurenhout zijn duurzaam en gaan zo’n tien jaar mee.

U kunt bij ons kiezen tussen verschillende soorten vuren schuttingen en tuinschermen. De meeste vuren schuttingen hebben een afmeting van 180 cm x 180 cm en zijn zowel met horizontale als verticale planken verkrijgbaar.

Tuintrend: vurenhouten Elan-schermen

De zogenaamde Elan-schermen van vurenhout zijn helemaal in opkomst en worden zelfs gezien als een trend onder de schuttingen. Deze vurenhouten schuttingen bestaan uit balkjes met slechts één centimeter tussenruimte waardoor ze niet alleen extra privacy, maar ook een moderne uitstraling bieden. Elan-schermen worden gemonteerd met RVS en zijn geschaafd, geïmpregneerd, KOMO-verduurzaamd en zijn verkrijgbaar in de afmetingen 180 cm x 180 cm en 90 cm x 180 cm.

Vuren schutting kopen

Henzen Tuinhout levert voornamelijk vurenhout schuttingen en Elan-schermen in de regio Ede, Veenendaal, Wageningen, De Klomp, Renswoude, Lunteren, Ederveen, Rhenen en Bennekom. Maar u kunt ook online in onze webshop uw schuttingsysteem bestellen en het overal in Nederland laten bezorgen. Op zoek naar persoonlijk advies voor het plaatsen van een schutting? We denken graag met u mee. U bent van harte welkom in ons tuinhoutcentrum, waar u bovendien al onze schuttingsystemen kunt bekijken en vergelijken.

TOP