Druten – 9 prefab schuren razendsnel gemonteerd

In opdracht van het aannemersbedrijf Goed-Bouw, een van onze vaste  samenwerkingspartners, hebben we in Druten een rij van negen schuren geplaatst. Van een gedetailleerde offerte op maat tot de snelle en vakkundige montage hebben wij alle werkzaamheden uitgevoerd, wat heeft geresulteerd in een mooi en strak eindresultaat.

Voordeel van de prefab methode

We hebben voor dit project gekozen voor prefab schuren. Prefab is een afkorting van prefabricage, wat betekent dat wij zoveel mogelijk op onze eigen werkplaats voorbereiden. Dit betekent dat elk element op maat wordt gemaakt en onderdelen alvast worden voorgemonteerd. Alle schuuronderdelen hebben we vanuit Ede als een bouwpakket naar Druten vervoerd, waar we de schuren binnen twee dagen gemonteerd hebben. Het voordeel van deze werkwijze is dat we ter plekke snel aan de slag kunnen, waardoor we op locatie in zeer korte tijd alles gereed hebben.

Duurzame keuzes en materialen

Voor de gevelbekleding hebben we gekozen voor vuren rabat. Vurenhout is één van de meest gebruikte houtsoorten in Nederland, wordt altijd geïmpregneerd voor een langere levensduur. De daken van de schuren zijn vakkundig afgewerkt met bitumineuze dakbedekking. Dit type dakleer is ideaal voor platte daken zoals schuren. Op deze manier zijn de opslagruimtes waterdicht afgedekt waardoor spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Voor extra gemoedsrust zijn alle deuren uitgerust met een 3-puntssluiting, waarbij de deur met één slot op drie vergrendelpunten wordt gesloten.

Samenwerking met Goed-Bouw

Regelmatig werken wij voor projecten samen met Goed-Bouw, een bouwaannemersbedrijf in de regio. Voor projecten waar ze aan de slag zijn vragen zij ons regelmatig om een offerte voor bijvoorbeeld vlonders, schuren of andere tuinhoutprojecten. In dit geval werden we gevraagd voor een rij van negen schuren in een woonwijk. We hebben een maatwerk offerte voor ze opgesteld, volledig afgestemd op de wensen en eisen van Goed-Bouw voor dit project.

Kunnen wij u ook helpen met een klus? Neem gerust contact op.

  • WAAR?Druten
  • WANNEER?Maart 2023
  • WAT?Prefab schuren
  • CATEGORY
  • TAGS