Ede – 24 meter schutting

In Ede hebben wij een 24 meter lange oprit voorzien van een prachtige erfafscheiding. De houten schuttingschermen staan in mooi contrast met de donkere betonpalen. De zwart gelakte houten afdeklatten passen mooi bij de donkere betonpalen en maken de schutting compleet.

Materiaal schutting

De bewoners hebben gekozen voor een beton-houtschutting met 21 planks douglas schermen. De schuttingschermen en de betonpalen zijn geplaatst in verschillende hoogtes. Naast de schuur begint het hoge gedeelte van de schutting. Naast acht hoge schermen hebben we een aflopend scherm geplaatst van 180 cm naar 90 cm. Om de schutting over de gehele lengte van de oprit af te ronden, hebben we tot slot vier schermen van 90 cm hoogte geplaatst.

Schutting in voortuin

Door een erfafscheiding te plaatsen op de oprit, wordt er voor de bewoners een fijne plek gecreëerd om het eigen terrein in en uit te rijden. Bij het plaatsen van een schutting in de voortuin is het wel extra belangrijk om rekening te houden met de hoogte van een schutting. Ook moet u controleren of u een vergunning nodig heeft om een schutting te plaatsen. Over het algemeen mag een schutting die direct aan openbaar gebied grenst maximaal één meter hoog zijn. Hier leest u meer over een vergunning voor uw schutting.

Uw schutting bij Henzen Tuinhout

Wilt u ook graag een schutting die past bij uw tuin of oprit? Wij denken graag met u mee voor een schutting die aansluit bij uw wensen. Vraag hier vrijblijvend een offerte op voor een schutting of neem voor vragen contact met ons op.

  • WAAR?Ede
  • WANNEER?Mei 2021
  • WAT?Schutting
  • CATEGORY ,
  • TAGS