Ede: Beton-houtschutting met rotsmotief in beton

We merken bij Henzen Tuinhout dat de beton-houtschuttingen ontzettend populair zijn. De combinatie van hout met beton is niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam! Niet voor niets kiezen consumenten steeds vaker voor een beton-houtsysteem. Henzen Tuinhout beweegt mee met deze behoefte en heeft ruime ervaring in het plaatsen van een beton-houtsysteem op maat. Bij ons laatste project in Ede plaatsten wij een prachtige beton-houtschutting met een rotsmotief in het beton. Kijkt u mee?

Houten schuttingscherm en poortdeur met weinig doorkijk

De ruim tien meter lange schutting bevat 21-planks douglas schermen van 150 x 180 cm met een douglas afdeklat. De 21-planks schermen hebben 19 verticale planken en 2 horizontale planken per schuttingscherm, hierdoor is er weinig doorkijk. Dat wil zeggen dat uw buren niet makkelijk door uw schutting kunnen kijken, maar de schutting ook niet compleet dicht is. De poortdeur is ook van douglashout met een douglas kozijn, waardoor het geheel perfect aansluit op het materiaal van de schutting en er een prachtig geheel ontstaat.

Betonpalen en betonplaten

De beton-houtschutting is natuurlijk niet compleet zonder de betondelen. De douglas schermen zijn geplaatst tussen grijze betonpalen met een sleuf voor een dubbele plaat. De grijze betonplaten aan de onderzijde van de schutting hebben een dubbelzijdig rotsmotief. Dankzij het beton rondom het houten scherm is er geen contact tussen het hout en de grond. Dit voorkomt dat uw houten schutting gaat rotten door aarde en vocht. Zo gaat uw schutting veel langer mee en kunt u er zo lang mogelijk van blijven genieten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor uw beton-houtschutting of bezoek onze showtuin!

  • WAAR?Ede
  • WANNEER?Januari 2022
  • WAT?Beton-hout schutting
  • CATEGORY ,
  • TAGS