Ede – Dubbele poortdeur

Een poortdeur is een belangrijk onderdeel van uw erfafscheiding. De ideale poortdeur past bij de rest van uw tuin, opent en sluit soepel, is duurzaam en voldoet zo volledig aan uw wensen. Voor dit project hebben wij een dubbele poortdeur geplaatst die aansluit bij de wensen van de bewoners.

Kenmerken poortdeur

Zoals de naam ‘dubbele poortdeur’ al zegt, bestaat deze deur uit twee zijden. Aan één zijde is een grenen poortdeur van 120 centimeter breed geplaatst. Aan de andere zijde is een grenen poortdeur van 100 centimeter breed geplaatst. Deze laatste en meest smalle poortdeur wordt het meest gebruikt, namelijk om de tuin in en uit te kunnen lopen. De andere zijde van de poortdeur wordt maar af en toe gebruikt en is daarom vastgezet met een staartgrendel. Indien gewenst kunnen de beide zijden van de poort hierdoor geopend worden. De poortdeuren zijn gemonteerd tussen grijze betonpalen, wat de poortdeur stevig en duurzaam maakt.

Eigenschappen grenen

Grenen is een erg populaire tuinhoutsoort. Om de levensduur te verlengen wordt het hout meestal geïmpregneerd. Het hout wordt dan met een impregneermiddel behandeld om het hout te verduurzamen, waardoor het hout ongeveer vijftien jaar meegaat. Grenenhout wordt vaak in één adem genoemd met vurenhout, maar er zijn wel verschillen tussen de beide houtsoorten. Zo heeft grenen meer noesten en is er bij grenen een sterkere harsgeur aanwezig. De vele noesten en kwasten in het hout geven het materiaal een natuurlijke uitstraling, wat een mooie toevoeging is aan een tuin met een natuurlijke look.

Poortdeur voor uw tuin

Wilt u ook graag een poortdeur die past bij uw tuin en erfafscheiding? Wij denken graag met u mee voor een tuindeur of poortdeur die aansluit bij uw wensen. Bekijk hier de tuindeuren in onze webshop of neem voor vragen contact met ons op.

  • WAAR?Ede
  • WANNEER?April 2022
  • WAT?Dubbele poortdeur
  • CATEGORY ,
  • TAGS