Ede: ruim 50 meter beton-houtschutting rond woningblok

Beton-houtschuttingen zijn ongekend populair! De laatste tijd zien we meer en meer mensen kiezen voor deze praktische en mooie schutting. Niet alleen ziet deze schutting er fraai uit, hij is ook nog eens enorm duurzaam! In tegenstelling tot houten schuttingen zijn beton-houtschuttingen namelijk veel beter bestand tegen drainage (water dat blijft staan) en gaan hierdoor langer mee. Henzen Tuinhout heeft zich gespecialiseerd in dit vakgebied en heeft inmiddels ruime ervaring in het plaatsen van beton-hout systemen op maat. Zo ook hier in Kernhem (Ede). We hebben 50 meter beton-houtschuttingen geplaatst voor het hele blok. Kijkt u mee?

Elan Excellent scherm zonder doorkijk, een garantie voor privacy!

De bewoners van dit blok in Kernhem hebben gekozen voor het Elan Excellent tuinscherm van vurenhout. Dit geïmpregneerde tuinscherm is gemaakt van geschaafd hout en in diverse afmetingen toe te passen, zowel verticaal als horizontaal. Op de foto’s is ook te zien dat de verschillende bewoners voor diverse soorten afmetingen hebben gekozen, de schutting is dan ook volledig naar uw voorkeur samen te stellen. De schutting bestaat uit welgeteld 66 planken waardoor het onmogelijk is om door te schutting heen te kijken, ideaal dus als u op uw privacy gesteld bent!

Betonpalen in combinatie met betonplaten

Om een beton-houtschutting af te ronden worden er uiteraard ook betononderdelen gebruikt. In dit project hebben we gebruik gemaakt van gecoate, antraciet betonpalen in combinatie met betonplaten van hetzelfde materiaal. In de betonpalen zit een sleuf, waar de betonplaat in gemonteerd wordt. De schermen hangen dan tussen de palen. Aan alle kanten behalve de bovenzijde is daardoor een betonlaag aanwezig, dit zorgt ervoor dat het hout niet de grond raakt. Hierdoor kan het hout ook niet gaan rotten door aarde of vocht. Zo gaat uw schutting jaren langer mee en beleeft  u er meer plezier van!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons vrijblijvend contact met ons opnemen voor informatie of een offerte. Ook bent u van harte welkom om onze showtuin te bezoeken!

  • WAAR?Ede
  • WANNEER?Februari 2022
  • WAT?Beton-hout schutting
  • CATEGORY ,
  • TAGS