Rhenen: schutting met bijpassende berging

Een beton-hout schutting is populair, en dat is niet voor niets. Het systeem zorgt voor een schutting die lang meegaat en er zijn mogelijkheden voor elke tuin. In Rhenen hebben wij een oude schutting gesloopt en afgevoerd, om vervolgens een prachtige beton-hout schutting met bijpassende berging en poortdeur te plaatsen.

Beton-hout schutting

Nadat we de ruim dertien meter lange schutting hadden verwijderd, konden we aan de slag om de nieuwe schutting over deze lengte te plaatsen. De gebruikte betonpalen zijn gecoat, wat een strakke uitstraling geeft en bovendien de levensduur van de palen verlengt. Aan de onderzijde hebben we dubbele gecoate blokhutprofielplaten gebruikt. Dit omdat er enig hoogteverschil was tussen de twee tuinen, in dit geval ongeveer 20 cm. Daarboven monteerden we onbehandelde douglas 21-planks schermen, die we hebben afgewerkt met een luxe douglas afdeklat. Zo creëerden we een mooi strak geheel.

Bijpassende berging

Aangrenzend aan de schutting hebben we een berging geplaatst. Ook hierbij is gebruik gemaakt van de combinatie met betonpalen en betonplaten met douglas schermen. Hierdoor loopt het geheel in één lijn mooi door met de schutting. Daarnaast is één zijde van gaas, om de berging door klimplanten groen te laten kleuren. De berging is afgewerkt met een zinken dakgoot en zinken regenpijp. Op het dak hebben we hergebruikte golfplaten gemonteerd. Wanneer de mogelijkheid er is, bouwen we graag circulair door materiaal te hergebruiken. Uiteraard moeten deze materialen nog van goede kwaliteit zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze showtuin!

  • WAAR?Rhenen
  • WANNEER?Februari 2022
  • WAT?Schutting en berging
  • CATEGORY ,
  • TAGS