Scherpenzeel – Privacy vriendelijke schutting

In Scherpenzeel hebben wij een schutting met horizontale planken geplaatst. De bewoners hebben gekozen voor een schutting met planken die volledig op elkaar aansluiten. Hierdoor is er geen zicht op de tuin van de buren. Een tuin met volledige privacy dus! Ontdek meer over dit prachtige project.

Schutting als onderdeel van overkapping

Deze schutting dient niet alleen als erfafscheiding, maar ook als zijwand van de overkapping. Hiervoor hebben wij de schutting onder de overkapping gemonteerd, waardoor de schutting en overkapping één geheel vormen. Dit creëert rust en eenheid in de tuin. En dit is precies het gevoel wat u in uw tuin wilt ervaren!

Geïmpregneerd vuren

Bij de schuttingschermen is gekozen voor geïmpregneerde planken. Geïmpregneerd wil zeggen dat het hout behandeld is. Geïmpregneerd hout is beter beschermd tegen vocht, rotten en schimmel dan onbehandeld hout. Het materiaal is wat duurder dan onbehandelde planken, maar daar staat tegenover dat uw schutting langer meegaat.

Plaatsing van de schutting

De ruim acht meter lange schutting bestaat uit een combinatie van hout en beton. De gecoate betonpalen bevatten sleuven aan de zijkant, waar de schuttingplanken in bevestigd kunnen worden. De vuren blokhutprofielplanken worden hier één voor één tussen gestapeld. De afdeklat aan de bovenzijde van de schutting maakt de afwerking van het geheel compleet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een privacy vriendelijke schutting? Wij helpen u graag met een advies wat past bij uw tuin. Daarbij denken we uiteraard ook mee over andere persoonlijke wensen, bijvoorbeeld het aansluiten van uw schutting bij een (bestaande) veranda. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • WAAR?Scherpenzeel
  • WANNEER?Januari 2022
  • WAT?Vuren schutting
  • CATEGORY ,
  • TAGS