Logo WebwinkelKeur

Henzen Tuinhout is aangesloten bij WebwinkelKeur

Sinds 03-05-2022 is Henzen Tuinhout door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Henzen Tuinhout voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Henzen Tuinhout onderstreept.

Over WebwinkelKeur

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heeft u dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden.

Uw schutting of veranda bij Henzen Tuinhout

Bij Henzen Tuinhout weet u dus dat u veilig online én in onze winkel uw tuinhout kunt aanschaffen. U kunt bij ons terecht voor het kopen van tuinhout, maar ook voor de montage. Daarnaast denken we ook graag met u mee over maatwerk oplossingen. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Bent u al klant bij ons? We zouden het enorm op prijs stellen als u een review zou willen achterlaten. Deel uw ervaring hier.